Innertak – inspiration för ditt kommande takbyte

Att byta innertak är minst sagt spännande. Mycket tack vare att möjligheterna är näst intill oändliga samtidigt som taket har en sån stor inverkan på hur lokalerna uppfattas. Här tänkte vi därför dela med oss av lite innertaksinspiration för din kommande renovering!

 

Inspireras av dessa unika idéer för ditt innertak  

Som nämnts inledningsvis är möjligheterna näst intill oändliga när du ska byta innertak hemma eller på arbetsplatsen. Det går att välja mellan otaliga material, färger och utföranden!

Nedanför har vi samlat en handfull unika idéer som förhoppningsvis inspirerar ditt kommande innertaksbyte:

 

Innertak av metall

Om du vill skapa ett bestående intryck i ditt hem eller på din arbetsplats, är ett innertak av metall att föredra. Under de senaste åren har vi på Allakustik noterat att det blivit ett allt populärare alternativ på bl.a. kontor, hotell, restauranger och i andra liknande miljöer.

För att lära dig ännu mer om denna typ av tak samt se bilder från våra genomförda projekt, kan du med fördel spana in vår tidigare artikel om just metalltak.

 

Gråa innertak

Att välja ett unikt och exklusivt material är däremot inte nödvändigt för att skapa ett intressant uttryck. Det kan räcka med att välja en intressant kulör såsom grått!

Läs mer om denna trend i vår artikel om gråa innertak.

 

Mörka innertak

På samma sätt som gråa innertak kan ge ditt hem eller din arbetsplats ett snyggt och trendigt utseende, kan en mörkare kulör skänka utrymmet en mer ombonad känsla. Något som du kan läsa mer om i vår tidigare artikel om mörka innertak.

 

Färgglada ljudabsorbenter

Från grått och mörkt till färgglatt. Ljudabsorberande tak behöver nödvändigtvis inte vara gråa!

Hos oss på Allakustik har du möjlighet att köpa akustiktak i en mängd olika färger och former. Här kan du exempelvis se ett av våra många projekt där vi har haft nöjet att montera färgglada absorbenter:

Färg på innertak

 

Eleganta ribbor

Sist men inte minst vill vi slå ett slag för ribbtak. Ett elegant och funktionellt alternativ i bl.a. kontor och på allmänna platser. Här kan du se hur det sett ut i ett av våra projekt där ribbtak har monterats:

Vill du ha ännu mer inspiration till din kommande renovering? Låt dig då inspireras av dessa 9 snygga innertak.

 

Ta hjälp av Allakustik

Vi hoppas att du nu har gott om inspiration inför din kommande renovering. Om du också önskar hjälp att skapa en behaglig och tilltalande inomhusmiljö, kan du med fördel vända dig till oss på Allakustik. Med över 25 års erfarenhet och tusentals genomförda arbeten kan vi garanterat hitta rätt lösning för just dig!

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov