Om oss

Vår vision är att vi ska vara bäst inom undertak, – Hur man än mäter.

Allakustik Under(bara)tak AB

1994 grundade Mikael Thingvall, som tidigare jobbat som montör i ett antal år, en enskild firma under namnet Thingvall Akustik. 3 år senare expanderade företaget och ombildades till ett aktiebolag och Thingvall Akustik blev istället Allakustik&Bygg AB. Men för att sticka ut bland konkurrenterna gjordes ännu en namnändring 2009 till det nuvarande namnet Allakustik Underbara Tak AB. Med en stadig tillväxt under åren har nu företaget 105 anställda och en omsättning på drygt 192 miljoner kronor.

Vår vision är att vara bäst inom undertak, – Hur man än mäter.

Vi tror på långsiktiga relationer som bygger på förtroende. Det bygger vi genom engagemang från kompetenta medarbetare som har en nära relation till kunderna, vilket resulterar i att våra arbeten blir effektiva och lönsamma såväl ur ett tidsperspektiv som ett ekonomiskt perspektiv.

Nyckeln till framgång är vår personal. De är företagets bästa marknadsförare. Vi utbildar dem kontinuerligt och skapar förutsättningar för att de ska trivas på jobbet. Våra medarbetare är kända för att vara lyhörda, flexibla, sociala och högst proffesionella.

Det har hänt mycket sedan starten, och framtiden ser minst lika spännande ut. Sedan ett par år tillbaka finns Allakustik i Göteborg och våren 2019 grundades Allakustik Syd med utgångspunkt från Malmö! Fokus har alltid legat på kunden och så kommer det fortsätta vara.

Allakustik Underbara Tak AB är medlem i både Undertaksföreningen och Stockholms Byggmästareförening. Alla anställda och underentreprenörer är legitimerade enligt ID06.

Företaget har kreditvärdighet trippel A sedan 2007. Åren 2012 och 2013 fick Svenskt Tillväxtindex klass 1 och 2013 blev vi även utsedda till ett av årets Gasellföretag.

Vi har ABAX med elektroniska körjournalsystem installerat i samtliga montörsbilar för 100% dokumenterad körning.

AllAkustik är även certifierad installatör av Rockfon Mono Putssystem.

Förutom alla nödvändiga certifieringar sponsrar vi Rädda Barnen.

ESG går först

9

Din partner för hållbar akustik

Ett hållbart arbetssätt skapar mervärde för våra kunder, vårt varumärke och samhället vi verkar i

9

Vi ska vara bäst

Vår vision är att vara bäst inom undertak,
– I alla kategorier
9

Relationer

Vi tror på långsiktiga relationer som bygger på förtroende

9

Vår personal

Nyckeln till framgång är vår personal. De är företagets bästa marknadsförare

År sedan starten

+ Färdigställda projekt

Anställda på företagen

omsättning i bolagen