Inspireras av dessa 9 snygga innertak

Det finns många goda anledningar till varför man bör montera ljudabsorberande innertak i sina företagslokaler. Dels har dem mycket goda egenskaper men de är också väldigt snygga att titta på. I denna artikel tänkte vi därför dela med oss av nio snygga innertak som vi på Allakustik har haft nöjet att montera.

 

Snygga innertak av Allakustik 

Som tidigare nämnts skapar våra ljudabsorberande innertak inte enbart en behagligare inomhusmiljö, utan de bidrar också till att förhöja utseendet i dina lokaler. Nedan har vi samlat några av de snygga tak som vi monterat genom åren. Låt dem inspirera din nästa undertaksinvestering!

 

Metalltak hos Marstrands Havshotell

För ett tag sedan fick vi äran att montera nya innertak på Marstrands Havshotell. Valet föll på ett karaktäristiskt metalltak som verkligen skapar en ytterligare dimension till lokalerna. Snyggt!

Metallundertak i mässingfärg

Även i detta projekt har vi arbetat med metalltak. I dessa lokaler valde kunden att montera ett metallundertak i mässingfärg med ovanliggande akustikplatta. Något som bidrar till ett tilltalande utseende men också en behagligare och tystare inomhusmiljö.

Färgglada ljudabsorbenter

Dessa färgglada ljudabsorbenter hade vi äran att montera i ett bostadsprojekt i Nacka. De absorbenter vi monterat här är välvda och ger ett mjukt och harmoniskt intryck. En minst sagt snygg lösning, om du frågar oss.

Intresserad av att se fler bilder? Kika då in projektet på vår Facebooksida.

Elegant och flexibelt ribbtak

I detta projekt monterade vi ett snyggt ribbtak i ljus naturfärg. Ett flexibelt system som ger möjligheter till kreativa inredningslösningar. Kolla exempelvis in de snygga nivåskillnaderna som syns på bilden ovan.

Metalltak i Stenungssund

När den nya simhallen i Stenungssund skulle öppna under 2018, fick vi på Allakustik äran att montera träulls- och metalltak i de stora, allmänna ytorna. Ett roligt projekt att få vara del av. Inte minst med tanke på det snygga resultatet!

Ljudabsorbenter med inbyggda spotlights

I lunchrummet på Carlanderska Sportsmed i Göteborg ville personalen förbättra akustiken i lunchrummet. Dessutom önskade de sig en bättre och mer flexibel belysning.

Inga problem sa vi och monterade väggabsorbenter på väggarna samt fyra stycken frihängande, runda, ljudabsorbenter med integrerade spotlights. Självfallet blev både akustiken och ljuset bättre samtidigt som de karaktäristiska absorbenterna blev en trevlig detalj i rummet.

Om du vill se fler bilder från projektet, kan du med fördel kika in det på vår Facebooksida.

Snyggt innertak i entré

I Hammarby Sjöstad fick vi i uppdrag att montera undertak i en entré. Taket är utfört i mässing och monterat med hattprofil och infällda armaturer. Resultatet är ett tak som utstrålar både elegans och exklusivitet.

Plåtkassetter av cortenplåt

När ett nytt resecenter skulle uppföras i Kungälv fick vi möjlighet att tillhandahålla och montera innertak, vilket till största del bestod av plåtkassetter av cortenplåt. Ett både tjusigt och unikt slutresultat.

Varierande undertak

I detta roliga projekt fick vi äran att montera varierande taktyper bestående av bland annat hängluckor i korridorer, perforerade gipsplattor och vanligt plocktak. Snyggt tycker vi. Fler bilder från projektet hittar du på vår Facebooksida.

 

Ta hjälp av Allakustik

Vi hoppas att du nu har gott om inspiration inför din kommande innertaksinvestering. Om du också önskar hjälp att skapa en behaglig och tilltalande inomhusmiljö, kan du med fördel vända dig till oss på Allakustik. Med över 25 års erfarenhet och tusentals genomförda arbeten kan vi garanterat hitta rätt lösning för just dig!

I vår webbshop hittar du alla de komponenter som behövs för att skapa en tilltalande miljö. Allt ifrån bärverk till undertaksskivor i olika material och utföranden. Du har dessutom möjlighet att köpa samma produkter i någon av våra butiker, vilka finns i både Stockholm och Göteborg.

Inte nog med detta så har vi även möjlighet att hjälpa dig genom hela processen – från beställning till montage. Önskar du däremot att göra monteringen på egen hand är detta inget problem. Ta hjälp av våra instruktionsfilmer som du hittar under kategorin ”Gör det själv”.

Håll även utkik på vår Facebooksida där vi löpande uppdaterar med bilder från genomförda projekt. Kontakta oss om du har några ytterligare funderingar eller också behöver hjälp med att hitta ett snyggt innertak!

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov