Innertak plattor

När du sätter in innertak plattor monteras de direkt på en del av husets bärande konstruktion. Ofta är den här typen av innertak horisontella till formen, men de kan även vara krökta. Med hjälp av plattorna kan du dölja ventilationssystemet och du får dessutom en bättre akustik i rummet. Det sistnämnda är något du kanske inte spontant tänker över som husägare. Men eftersom rum har olika ändamål är det viktigt med rätt typ av undertak för att anpassa ljudnivån. När du väljer innertak plattor spelar alltså även materialet en stor roll för helheten i rummet. Vilken typ av undertak du satsar på påverkar känslan i rummet på flera plan.

Innertak plattor har lång livstid och du behöver inte bekymra dig för någon komplicerat skötsel eller frekvent underhåll. I utbudet hos oss på Allakustik kan du räkna med innertak plattor av hög kvalitet som inte kräver mer än en enklare rengöring någon gång ibland. Det skiljer sig så klart till viss del beroende på vilket material dina plattor har, men i regel är våra innertak plattor bekymmersfria.

På Allakustik hjälper vi dig att hitta rätt typ av innertak plattor som passar förutsättningarna i just ditt hem. Du hittar alltid en anpassad lösning på innertak såsom akustikplattor av olika material och egenskaper.

 

Olika typer av innertak plattor

Du kan välja mellan flera varianter av undertak till ditt hus och just därför är det viktigt att reflektera över dina förutsättningar och behov inför köpet. Våra populära akustikplattor är tillverkade av glasull samt har en belagd utsida av glasfilt som gör dem extra tåliga. Den här typen av undertak finns dessutom med så kallad 3RD Technology, vilket genererar en ännu mer optimal ljudupptagning i rummet.

Hos oss hittar du innertak plattor i olika färger och former för att undertaket ska verka i harmoni med den övriga inredningen i rummet. Självklart kan du anpassa ditt val av innertak plattor med önskade färger, form och ytstruktur.

 

Marknadsledande leverantörer av undertak

För att garantera våra kunder en produkt som håller hög standard och levererar en optimal funktion samarbetar vi med marknadens främsta varumärken. Vi erbjuder dig ett brett utbud av tekniskt avancerade innertak plattor som dels anpassar ljudet, dels blir en trevlig del av den helhetliga inredningen. Våra leverantörer har precis som vi, en gedigen branscherfarenhet och därför kan du lita på kvalitetsprodukter som uppfyller dina förväntningar oavsett vilken typ av rum eller miljö det rör sig om.

 

Allakustik – din expert på innertak plattor

Vi har över 25 års erfarenhet av att arbeta med undertak och kan därför garantera dig en professionell service och kvalitetsprodukter. I vårt team jobbar högkompetenta medarbetare som engagerar sig fullt ut i varje enskilt projekt. Därför kan du också förvänta dig en lönsam investering när du köper innertak plattor hos oss. Vi arbetar effektivt, men alltid med yttersta noggrannhet.

Är du osäker på vilken typ av undertak du ska välja till ett eller flera rum? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med att hitta rätt lösning och den typ av innertak plattor som passar just i ditt hem eller i dina företagslokaler. Vi har självklart certifikat för att installera olika typer av plattor till innertak och akustikplattor, bland annat Rockfon Mono Putssystem!

Hos oss har du även möjlighet att välja i vilken utsträckning du önskar assistens. I vår webbshop och i våra butiker i Stockholm och Göteborg hittar du alla komponenter som behövs för att skapa en vacker miljö med bra akustik. Under vår kategori Gör det själv har vi dessutom samlat hjälpsamma steg-för-stegvideos som säkerställer att du monterar ditt nya undertak på rätt sätt.

Önskar du istället hjälp genom hela processen hjälper vi dig hela vägen – från beställning till montage. Tveka inte på att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar, varmt välkommen!

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov