Troldtekt line -Undertakets många fördelar

Ett undertak kan bli en snygg inredningsdetalj i ett rum. Färg och material kan matchas med övrig inredning och skapa en fin helhet. Bakom ett undertak kan du också dölja kablar och ventilationsrör och på så sätt få ett rum som ser rent och snyggt ut. Har du en lokal med väldigt högt i tak kan ett undertak även sättas upp för att sänka takhöjden. Många undertak används också för att skapa en bättre ljudmiljö i rummet. Satsa gärna på ett undertak med akustikplattor för att få en så bra akustisk miljö som möjligt. Detta är särskilt viktigt i rum där många personer vistas samtidigt. Det är nämligen inte alls ovanligt att hög ljudvolym leder till huvudvärk, trötthet och koncentrationssvårigheter. På en arbetsplats kan detta ge ett sämre välmående och en lägre produktivitet. Genom att sätta upp akustikplattor kan du på ett kostnadseffektivt sätt skapa en arbetsmiljö som minimerar stress och ökar trivseln.

På Allakustik finns undertak, akustikplattor och ljudabsorbenter. Vi kan också hjälpa till att göra en behovsanalys och komma med förslag på vad som passar bäst på din arbetsplats. Vi arbetar gärna med inredare och arkitekter för att hitta en lösning som matchar med byggnaden och inredningen och som ger det bästa möjliga inomhusklimatet.

 

Troldtekt line – ett elegant och hållbart undertak

Vill du ha ett elegant tak utan synliga fogar är Troldtekt line ett utmärkt alternativ. Troldtekt är ett danskt företag där alla deras akustikplattor utvecklas och tillverkas i Danmark av lokala material och under miljövänliga förhållanden. Visionen är att vara ett företag som erbjuder smarta och moderna akustiklösningar med fokus på ett hållbart inomhusklimat. Konstruktionen av produkterna sker i samarbete med både arkitekter och byggkonsulter för att säkerställa en så bra ljudmiljö som möjligt. Plattorna kan användas på både tak och väggar i kontor och på andra arbetsplatser. Plattorna kan också användas i olika offentliga byggnader som museer, sporthallar och simhallar. Det är inte heller ovanligt att privatpersoner väljer att montera undertak i sina bostäder för att skapa en lugnare miljö i hemmen.

Troldtekt line är akustikplattor med frästa spår på längden. Designen på undertaket ger ett sömlöst uttryck som enkelt kan matchas med olika inredningsstilar. Troldtekt line kombinerar helt enkelt en snygg design med en god akustik och du får ett skönt rum att vara i. Du kan välja mellan flera olika varianter av undertaket för att få en yta som passar i just ditt rum. Plattorna innehåller inga farliga ämnen.

 

Hitta ett undertak hos Allakustik

Undertak sätts ofta upp på bland annat arbetsplatser, skolor, restauranger och sjukhus för att hålla nere ljudvolymen och skapa ett snyggt och stilrent rum. Vi erbjuder ett brett utbud av undertak i många olika stilar och med många olika egenskaper. Undertaken du hittar hos oss är brandsäkra, ljudabsorberande och enkla att hålla rena. Vi har lång och bred erfarenhet av branschen och hjälper dig att hitta den optimala lösningen för just din lokal. Vi har monterat undertak i offentliga miljöer, hos företag och i privatbostäder. Vi arbetar långsiktigt och med stort engagemang. Våra duktiga medarbetare är mycket kompetenta, vilket garanterar att du får ett högkvalitativt undertak både ur ett ekonomiskt perspektiv och ur ett tidsperspektiv.

 

Ta hjälp av oss!

Hos oss har du även möjlighet att välja i vilken utsträckning du önskar assistens. I våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö hittar du alla komponenter som behövs för att skapa en vacker bullerfri miljö. Under vår kategori Gör det själv har vi dessutom samlat hjälpsamma steg-för-stegvideos som säkerställer att du monterar ditt nya undertak på rätt sätt.

Önskar du istället hjälp genom hela processen hjälper vi dig hela vägen – från beställning till montage. Tveka inte på att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar, varmt välkommen!

Kika även in på vår Facebooksida där du hittar bilder från våra tidigare projekt. Perfekt om du behöver inspiration inför din kommande taksystemsinvestering.

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov