Allt du behöver veta om undertak från Träullit

Träullit är ett svensktillverkat ekologiskt, hållbart och funktionellt bygg- samt inredningsmaterial med flera goda egenskaper. Med en unik materialsammansättning av cement, träull (från svensk gran) och vatten erbjuder Träullit brandskydd, ljudabsorption, balansering av fukt och värmelagring. Detta gör att Träullit är utmärkt som undertak i exempelvis offentliga lokaler, skolor, våtutrymmen, restauranger, trapphus och privata bostäder. Det finns några varianter av Träullit att välja mellan som passar för undertak varav de vanligaste är Träullit Akustik samt Träullit Argo för stallmiljöer. Träullit är en prisvänlig produkt av mycket hög kvalitet som utgör en hållbar och god investering. Allakustik erbjuder givetvis ett komplett sortiment av undertak från Träullit.

 

Träullit Akustik

Träullit Akustik erbjuder marknadens högsta brandskydd, vilket gör detta material perfekt för undertak. Dessutom är materialet värmeisolerande och ljudabsorberande. Dess materialstruktur ger Träullit förmågan att balansera ett rums luftfuktighet genom att absorbera samt avge fukt. Eftersom materialet har en god isoleringsförmåga samt kan lagra värme kommer Träullit att värma när det är kallt och ge svalka när det är varmt. Med Träullit kommer ni att kunna få en bättre värmeekonomi och ett behagligt och jämnt inomhusklimat. Träullit Akustik finns dessutom som demonterbart undertak och går även bra att använda som väggbeklädnad. Träullit Akustik är bästa valet för miljöer med höga funktionskrav på hållbarhet, brand, ljud samt fukt.

 

Träullit Akustik pris

Träullit är marknadens absolut bästa material för undertak. Detta material är fritt från giftiga ämnen, hållbart, ekologiskt, brandskyddande, ljudabsorberande, fuktreglerande, värmetrögt och mycket prisvänligt. Det finns flera varianter av Träullit Akustik, bland annat Normal samt Diskret som dessutom förekommer i olika prisklasser.

Träullit Akustik Normal ligger i prisklassen 170 till 190 kronor eller 245 till 275 kronor per undertaksskiva. Träullit Akustik Diskret ligger i prisklassen 195 till 214 kronor per undertaksskiva.

Träullit Akustik korridorpanel demonterbart undertak Normal ligger i prisklassen 370 till 385 kronor per undertaksskiva medan Diskret ligger i prisklassen 425 till 437 kronor per undertaksskiva.

För exakt pris är ni välkomna att kontakta Allakustik för information eller prisförslag.

 

Träullit Agro pris

Träullit Agro är ett utmärkt val för att skapa ett bra klimat i stallmiljöer. Agro är speciellt framtagen för just stall och har ett högt brandskydd samt reducerar ljudnivåer och buller. Med undertak och/eller väggbeklädnad av Träullit Argo kommer ni att få en bättre stallmiljö för både hästar, ryttare, anställda och besökare. Träullit Agro går dessutom att få som demonterbart undertak.

Träullit Agro finns att få i prisklasserna 130 till 140 kronor per undertaksskiva.

För exakt pris är ni välkomna att kontakta Allakustik för information eller prisförslag.

 

Allakustik är redo att hjälpa till

Vi på Allakustik är alltid redo att hjälpa er att välja rätt undertak till rätt pris. Hos oss kan du även få assistans med hela processen från beställning till montage. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor, funderingar, behöver rådgivning eller bara önskar mer information.

Behöver du mer tips till dina egna idéer kan du kolla under Gör det själv där vi går igenom vad du bör tänka på innan du startar ditt projekt. Kika gärna på våra videos där vi demonstrerar hur du går tillväga! 

På vår Facebooksida kommer du att hitta bilder från genomförda projekt som uppdateras regelbundet. Perfekt för dig som önskar inspiration inför kommande undertaksmontering.

 

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov