Gyproc undertak – för bättre inomhusmiljöer

Låt oss presentera Gyproc – en av våra leverantörer för högkvalitativa undertak. De erbjuder kompetenta och flexibla lösningar för produkter som skapar de bästa förutsättningarna för din inomhusmiljö. Det är därför som vi är mycket stolta över att i denna artikel berätta mer om just Gyproc och deras undertak.

Kort om Gyproc

Om vi endast får beskriva Gyprocs produkter med fyra ord så väljer vi att använda energieffektivitet, kvalitet, miljömedvetenhet och flexibilitet. Gyproc undertak skapar nämligen de bästa möjliga förutsättningarna för din inomhusmiljö.

Gyproc undertak tillverkas av 100 procent återvinningsbart gips, och alla spillprodukter kan användas om och om igen. Idag levererar Gyproc undertak till över 60 länder världen över, och vi är med andra ord väldigt stolta över att kunna presentera dem som en av våra leverantörer. 

Därför bidrar Gyproc undertak till bättre inomhusmiljöer

Produkterna från Gyproc tillgodoser såväl arkitektens, entreprenörens och byggherrens intressen. Dels för det estetiska utseendet, undertakets enkla montering samt dess fördelaktiga egenskaper. Nedan berättar vi mer om just fördelarna med Gyproc undertak: 

  • Ljudisolering – Gyproc undertak når upp till marknadens mycket hårda ljudkrav. På så sätt kan du känna dig trygg i att du får bättre ljudmiljöer.
  • Brandskydd – När du väljer Gyproc undertak får du brandklassade produkter som skapar värdefull tid till att evakuera byggnader på ett säkert sätt.
  • Fuktresistens – I sortimentet av Gyproc undertak hittar du även produkter som är speciellt lämpade för våtrum eller andra miljöer där nivån för luftfuktighet kan vara hög.

Avslutningsvis

Där har du det! Tre fördelaktiga anledningar till varför Gyproc undertak bidrar till bättre inomhusmiljöer. Vill du få fler tips om vad du ska tänka på för att lyckas investera i ett riktigt bra undertak? Då kan du ta hjälp av oss på Allakustik.

I vår kunskapsbank hittar du även fler tips och råd om allt som rör undertak, ljudabsorbenter och hur du skapar en tillfredsställande akustikmiljö.

Ta hjälp av Allakustik

Vill du veta mer om Gyproc undertak och hur deras produkter kan förbättra din inomhusmiljö? Då kan du med fördel ta hjälp av oss på Allakustik. Med över 25 års erfarenhet och tusentals genomförda arbeten kan vi garanterat hitta rätt lösning för just dig!

Hos oss har du även möjlighet att välja i vilken utsträckning du önskar assistens. I vår webbshop och i våra butiker i Stockholm och Göteborg hittar du alla komponenter som behövs för att skapa en vacker bullerfri miljö. Under vår kategori Gör det själv har vi dessutom samlat hjälpsamma steg-för-stegvideos som säkerställer att du monterar ditt nya undertak på rätt sätt.

Önskar du istället hjälp genom hela processen hjälper vi dig hela vägen – från beställning till montage. Tveka inte på att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar, varmt välkommen!

Kika även in på vår Facebooksida där du hittar bilder från våra tidigare projekt. Perfekt om du behöver inspiration inför din kommande taksystemsinvestering.

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov