Hur ligger ecophon undertak i pris?

Hos akustikcentret Allakustik kan du hitta alla typer av akustikbehandlande produkter, som undertak och akustikpaneler för innerväggar. Självklart från etablerade aktörer som Ecophon till ett bra pris. För en exakt prisbild för just ditt byggprojekt bör du kontakta oss för en specificerad offert.

 

Om Ecophon

Ecophon hör till toppskiktet av tillverkare av akustikprodukter i glasull. I Ecophones sortiment finns akustikbehandlande produkter för alla typer av miljöer. Oavsett vilken typ av rum du söker undertak till, kommer Ecophone ha en lösning redo. Hos Allakustik får du hjälp med att hitta en skräddarsydd lösning till just ditt rum.

Ecophone erbjuder en rad olika produktlinjer, vilket innebär att oavsett vilket pris du är villig att lägga ned på ditt undertak kommer det finnas en lösning som ryms inom din budget. Självklart går det även att blanda produkter ur de olika sortimentgrupperna, vilket ett akustikcenter som Allakustik gärna står till tjänst med.

 

Därför ska du installera ett undertak från Ecophon

Du är säkert medveten om att värdet av en god ljudmiljö i hemmet eller på arbetsplatsen knappast kan mätas i pengar. Det finns omfattande forskning som visar att en bullrig miljö påverkar människorna som vistas i den på ett negativt sätt. Både prestation och välmående tar stryk i en påfrestande ljudmiljö.

Särskilt påverkar materialet i väggar och tak ljudet i en lokal. Säkert har du själv märkt skillnaden i ljudupplevelse mellan en fullt möblerad lägenhet och en ekande tom. När ljudvågorna studsar mot hårda, stumma material ekar ljudet, när de i stället möter mjuka, ljudabsorberande material dämpas ljudnivån. Akustikprodukter jobbar på precis samma sätt som gardiner och mattor, bara mycket mer effektivt.

Genom att installera ett undertak i ett ljuddämpande material kan du få bukt med även de mest krävande ljudsituationer. Ecophon är ett av de företag som specialiserat sig på att arbeta med ljuddämpande material för att förbättra arbetsplatser som fabriker och kontorslandskap, likväl som privata hemmiljöer. Ditt lokala akustikcenter kan ge dig pris på förfrågan. Alla lokaler har sina unika behov, och det är alltså omöjligt att ge ett fast pris på undertak från exempelvis Ecophon.

 

Ta hjälp av Allakustik

Allakustik är ett professionellt akustikcenter med mer än 25 år i branschen. Till oss vänder du dig som tar akustik och ljudmiljö på allvar. Oavsett om du väljer att handla via vår webbshop eller söker offert för en skräddarsydd lösning från någon av våra erfarna akustikexpert kan du känna dig trygg med att resultatet kommer bli i akustisk toppklass.

Vi på Allakustik väljer våra leverantörer med omsorg, och oavsett om du söker ett undertak från Ecophon till ett bra pris eller är intresserad av någon annan akustiklösning så kommer vi kunna leverera precis det du och din lokal behöver.

Du kan kontakta oss via kontaktformuläret på vår hemsida, e-post, telefon eller genom att besöka någon av våra fysiska butiker i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Du är lika välkommen med en förfrågan om vilken akustikprodukt som skulle passa ditt rum bäst, som en specificerad företagsoffert för en komplett lösning.

 

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov