Installera Ecophon Akusto Wall och undertak

Den akustiska kvaliteten inomhus ska inte underskattas med tanke på att människor spenderar cirka 95 procent av tiden där, oavsett om det gäller:

  • Arbete.
  • Umgänge.
  • Avkoppling.
  • Matlagning.
  • Styrketräning.

Lyckligtvis har det aldrig varit lättare att förbättra ljudkvaliteten inomhus med hjälp av moderna ljudabsorberande lösningar.


En fantastisk innovation

Traditionellt sett uppnåddes detta genom att inreda på ett smart vis med mattor, gardiner och möbler. Dock har detta begränsade effekter och kan vara opraktiskt i många situationer, speciellt om det är utanför hemmet som till exempel kontor eller museer.

Både arkitekter och designer håller med om att det är en fantastisk innovation med ljudabsorberande lösningar som undertak och Ecophon Akusto Wall. Detta är en både enkel, funktionell, sömlös och kostnadseffektiv lösning som kan förvandla ett bullrigt utrymme med störande ljud till en lugn och harmonisk plats som låter dig fokusera. Det finns ingenting som stör mer än buller och oljud när du vill koncentrera dig på viktiga saker som att arbeta, läsa en bok eller betala räkningar. Av denna anledning är det ingen förvåning att det är avgörande för hälsan med bra akustik och ljud i inomhusmiljön.

 

Minskar stressen och förbättrar kommunikationen

När ljudkvaliteten är bra kommer du att minska stressen och förbättra kommunikationen i både boende- och arbetsmiljö. Det kommer att i sin tur förbättra livskvaliteten och välbefinnande för alla som vistas i miljön. Alla dessa fördelar gör det värt att investera i toppmoderna Ecophon Akusto Wall. På sikt kommer du att få tillbaka pengarna genom att optimera dina anställdas produktivitet om du installerar det på arbetsplatsen.

 

Underskatta inte fördelarna med undertak

Vid första anblick kan det vara lätt att mest tänka på väggarna och glömma bort vikten av bra ljudabsorption i taket. Undertak fungerar speciellt bra i kommersiella fastigheter där det finns en mängd olika komponenter som:

  • Kablar.
  • Lampor
  • Ledningar.
  • Brandsäkerhetsinstallationer.
  • Värme-, ventilations- och luftkylningssystem.

Även om dessa komponenter är nödvändiga i varje kommersiell fastighet, så är det inte så trevligt att låta kunder få se allt detta. Att installera undertak som döljer det är därför en smart lösning för att placera komponenterna som behövs i detta utrymme. Vidare har du annan modern teknik som routrar, nätverkskablar och telefonsystem som du också kan passa på att installera i utrymmet. På så sätt skapar du inte bara en ren och professionell miljö, utan sparar du också mycket plats eftersom du slipper använda utrymmet på golvet. Det skapar ett mer inbjudande intryck för både anställda och kunder utan att det behöver spendera en förmögenhet på renovering.

 

Kommer att passa in i miljön

Oavsett vilken typ av verksamhet det gäller kan du vara säker på att ditt undertak kommer att passa in i miljön. Du kan nämligen välja mellan ett brett utbud av plattor till undertaket i olika färger och material som gips, laminat och mineralfiber. Detta säkerställer att du behåller eller till och med skapar en snyggare inredning som imponerar på alla. Sammantaget kommer att du skapa en mycket bättre audiovisuell miljö med hjälp av moderna undertak! Vänd dig till oss på Allakustik Under(bara)tak AB för att komma igång redan nu. Vår kan allt inom undertak och har visionen att vara de absoluta bästa i området.

 

Ta hjälp av Allakustik 

För att säkerställa att du väljer ett taksystem som bäst uppfyller dina behov och samtidigt är lämpade för lokalens förutsättningar, kan du med fördel ta hjälp av oss på Allakustik. Med mer än två decenniers erfarenhet och tusentals genomförda arbeten kan vi garanterat hitta rätt lösning för just dig!

Hos oss har du även möjlighet att välja i vilken utsträckning du önskar assistens. I våra butiker i Stockholm och Göteborg hittar du alla komponenter som behövs för att skapa en vacker bullerfri miljö. Under vår kategori Gör det själv har vi dessutom samlat hjälpsamma steg-för-stegvideos som säkerställer att du monterar ditt nya undertak på rätt sätt.

Önskar du istället hjälp genom hela processen hjälper vi dig hela vägen – från beställning till montage. Tveka inte på att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar, varmt välkommen!

Kika även in på vår Facebooksida där du hittar bilder från våra tidigare projekt. Perfekt om du behöver inspiration inför din kommande taksystemsinvestering.

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov