Ecophon 40 mm – marknadsledande undertak

Vi samarbetar med marknadsledande varumärken och svenska Ecophon är ett av dessa. När det gäller akustikplattor är Ecophon 40 mm en av våra bäst säljande produkter. Precis som det övriga sortimentet från tillverkaren har även Ecophon 40 mm tagits fram med fokus på både hållbarhet och innovation.

 

Akustikplattor från Ecophon

På AllAkustik sätter vi stort värde i bra produkter som uppfyller de höga krav vi också har när det gäller undertak. Ecophon är en svensk expert på olika typer av ljudabsorberande installationer, däribland undertak som vår produkt Ecophon 40 mm storlek. Det här är en produkt som på ett optimalt sätt genererar bra ljudmiljö i olika typer av rum och lokaler.

Eftersom Ecophon 40 mm är lite bredare ger den extra bra ljudupptagning och det är vad som gör den här produkten unik. Den är effektiv och dessutom stilfull att installera i de flesta typer av miljöer, privata likväl som offentliga.

 

Kvalitet och kunskap bakom Ecophon 40 mm

Bakom Ecophon 40 mm och övriga produkter från tillverkaren står ett erfaret team av experter inom rumsakustik. Det är också en direkt faktor till varför undertak från Ecophon är ett av marknadens mest sålda. Den gedigna kompetensen förmedlas tydligt i produkter som Ecophon 40 mm och andra akustikplattor med glasull.

I företaget arbetar alltså specialister som forskar för att ta fram nya produkter som genererar optimal och även anpassad ljudupptagning. Ecophon 40 mm används bland annat inom skola och vård i Sverige eftersom produkten är extra effektiv. Faktum är att det är mer än bara en vanlig produkt, den nämnda kunskapen som står bakom akustikplattan bidrar till en bättre miljö på flera plan. Både människor och miljön i rummet som sådant mår bra av Ecophon 40 mm som undertak.

 

Stil och känsla

Det är dock inte bara forskning och kunskap som förmedlas i Ecophon 40 mm utan även den estetiska känslan. Produkten är framtagen med fokus på design och ger ett stilfullt intryck i olika typer av miljöer. Du hittar akustikplattorna i olika färg och utformning för att i bästa mån passa in i olika arbetsmiljöer. Men även vanliga hem för den delen som av olika anledningar behöver ett ordentligt undertak som absorberar oönskat ljud eller buller.

 

Ta hjälp av Allakustik

På Allakustik är vi proffs på ljudabsorberande undertak och vi berättar gärna mer om Ecophon 40 mm. Är du osäker på om den här produkten passar just dina behov kan våra experter hjälpa dig att välja rätt. Vi är alltid lösningsinriktade och ser till att du får ett undertak som är baserat utifrån ditt hem eller dina företagslokaler.

Önskar du prisuppgifter på Ecophon 40 mm eller någon annan produkt? Då är du välkommen att höra av dig till oss med din förfrågan. Du kan begära offert här på kontaktsidan eller via telefon om du hellre önskar en personlig kontakt från start.

Efter att du installerat Ecophon 40 mm har du alltid tillgång till vår support och service. Skulle något mot förmodan vara fel eller inte fungera som förväntat ser vi till att åtgärda problemet omgående.

Kika även in på vår Facebooksida där du hittar bilder från våra tidigare projekt. Perfekt om du behöver inspiration inför din kommande taksystemsinvestering.

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov