Underlätta takbytet med ett undertakssystem

Om du önskar en snabb och smidig takinstallation, kan du med fördel använda dig av ett undertakssystem. Låt oss därför berätta mer om varför det är så fördelaktigt samt vilket system som vi rekommenderar!

 

Innehåll 

  • Därför bör du använda ett undertakssystem
  • Cipriani – för en smidig takinstallation
  • Ta hjälp av Allakustik

 

Därför bör du använda ett undertakssystem

Det finns många fördelar med att använda sig av ett komplett och standardiserat system. En av de allra främsta fördelarna är såklart smidigheten, att de är enklare och snabbare att montera.

Att installationen går snabbare medför i sin tur många fördelar såsom högre lönsamhet i projektet. Om taket ska monteras i lokaler som nyttjas i dagsläget så innebär det också att eventuella driftstörningar blir mindre.

Detta är bara några få anledningar till varför du bör använda ett undertakssystem!

 

Cipriani – för en smidig takinstallation

Om du vill genomföra en smidig takinstallation så kan vi varmt rekommendera Ciprianis patenterade produkter. Ända sedan 70-talet har den italienska Ciprianikoncernen fokuserat på att utveckla och producera bärverk för gipsskivor och undertak. Resultatet är två unika Click On-system vid namn Teetanium™ och Teebuild™.

En stor fördel med dessa system är att bärverken klickas fast i varandra istället för att monteras med skruv. Något som dels gör installationen snabb och smidig, samtidigt som det medför överlägsen stabilitet. För ytterligare styrka och stabilitet är samtliga komponenter tillverkade av rostfritt stål.

Andra fördelar inkluderar: 

  • CE-märkning enligt EN13964
  • Kompabilitet med samtliga skivmaterial
  • Låg vikt som minskar risken för slitage
  • Finns i en mängd olika storlekar samt i speciallängder på upp till 10 meter
  • Lätt att göra justeringar

För att bara nämna några…

För att lära dig ännu mer om dessa bärverk kan du kika in vår leverantörssida för Cipriani eller också spana in vår film om Cipriani Click On:

 

 

Ta hjälp av Allakustik

Vi på Allakustik är återförsäljare av Cipriani och kan erbjuda dig hjälp genom hela processen, från projektering till montering. Du har också möjlighet att kolla på bärverken i våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Tveka inte på att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar, varmt välkommen!

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov