Cipriani

Vi är återförsäljare av Cipriani Scandinavias patenterade bärverk för undertak. Cipriani är experter på metallkonstruktioner för undertak och gipsskivor. Cipriani Profilati är internationellt erkända för sin kvalitet, pålitlighet och professionalism. Cipriani Scandinavia är en del av företaget Cipriani Profilati och har sitt kontor baserat i Stockholm.

Med ursprung i norra Italien har Ciprianikoncernen producerat material inom bland annat kemi, teknik, matproduktion och tryckning sedan början av 1900-talet. På 60-talet började tillverkningen av rullformade stålprofiler och 10 år senare valde man att rikta in sig specifikt på bärverk för gipsskivor och undertak.

Med Ciprianis unika click on-system Teetanium™ och Teebuild™ är det enkelt att montera och demontera akustiktak. Inga verktyg behövs utan du behöver bara lyssna efter klicket. Ställningarna är tillverkade i rostfritt stål för att garantera styrka och stabilitet. Dessutom finns fler fördelar med det patenterade systemet:

 

  • Snabbt och enkelt
  • Antivrid-system som ger extrem vridstyvhet och stabilitet under installation och konstruktion
  • ”Memory Form”-struktur
  • Clips designade för att återanvändas efter demontering
  • CE-märkning enligt EN 13964
  • Certifierad för att klara av stränga brandtester
  • Kommer i flera olika storlekar och moduler

Cipriani Profilati värdesätter miljön och tar hänsyn till den när det kommer till val av material och produktionsmetoder. Det forskas ständigt för ett hållbart byggande och det material som används är baserat på råvaror som tillverkas av återvunnet material för att minimera miljöpåverkan.

Köp bärverk från Cipriani i våra fysiska butiker i Stockholm och Göteborg eller beställ direkt via vår webbshop. Underbaratak.se

Se vår instruktionsfilm för Cipriani ClickOn.

Kundutlåtande

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

“Allakustik har engagemanget, kunskapen och viljan att leverera i alla projekt! En självklar samarbetspartner som visar respekt och delaktighet!”

Anders Lundberg

Mobil Bygg

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21