Butik & lager

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst.

Köp akustikplattor i våra butiker

Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov. Vi hjälper och guidar dig med:

  • Tekniska lösningar
  • Välja taktyp, material och tillbehör
  • Montageanvisningar
  • Kulörer

De mest efterfrågade produkterna har vi alltid på lager i Stockholm och resten tar vi hem efter beställning. I vår butik hittar du allt ifrån akustikplattor till ljudabsorbenter och tillbehör. Ja, allt som du behöver för att själv installera ditt undertak. Om du behöver ljuddämpning på din arbetsplats med förslagsvis ljudplattor på taken eller väggarna hjälper vi dig.

Vi har allt ifrån akustikplattor till ljudabsorbenter!

I vår butik och lager finner du kvalificerad personal som kan hjälpa dig hitta rätt efter dina behov. Har du inte möjlighet att komma in hjälper de dig gärna över telefon.

Besök systersidan Underbaratak.se för mer information.

Leverans och upphämtning

Våra butiker har generösa öppettider och det går utmärkt att hämta upp produkterna på given adress.
Behöver du hjälp med utkörning? Inga problem, meddela oss så planerar vi in en utkörning av dina produkter. Prisuppgifter får du vid bokning av leverans då dessa baseras på kvantitet samt leveranssträcka.  

ESG går först

9

Din partner för hållbar akustik

Ett hållbart arbetssätt skapar mervärde för våra kunder, vårt varumärke och samhället vi verkar i

9

Vi ska vara bäst

Vår vision är att vara bäst inom undertak,
– I alla kategorier
9

Relationer

Vi tror på långsiktiga relationer som bygger på förtroende

9

Vår personal

Nyckeln till framgång är vår personal. De är företagets bästa marknadsförare

År sedan starten

+ Färdigställda projekt

Anställda på företagen

omsättning i bolagen

Kundutlåtande

“Allakustik håller en hög servicenivå på större projekt såväl som de mindre servicejobben som är minst lika viktiga. Vi är ofta beroende av snabba ryck och det löser de med bravur med sin personal som har rätt inställning.”

Håkan Stahre

Metrolit Byggnads AB

“Allakustik ställer alltid upp, i både vått och torrt. De levererar alltid en kvalitativ slutprodukt och är lösningsorienterade hela vägen från start till slut.”

Simon Malki

M3 Bygg AB

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21