Blått innertak – för en lugn och harmonisk känsla

Hos oss på Allakustik har du möjlighet att köpa akustiktak och paneler i en mängd olika färger och utföranden. Varför inte ta tillfället i akt och satsa på någonting som ger lokalerna ett karaktäristiskt utseende? Ett blått innertak exempelvis!

Färgglada kulörer i taket blir allt vanligare

Historiskt sett har den vita kulören varit dominerande bland takfärger, både i hem och på arbetsplatser. Under de senaste åren har däremot allt fler vågat ta ut svängarna och börjat satsa på mer färgglada kulörer. Något som vi tidigare har uppmärksammat i flertalet artiklar, däribland ”Färg på innertak – en glädjande trend”, och som vi tycker är väldigt roligt!

En blå kulör bidrar till lugn och harmoni

Det finns otaliga kulörer att välja mellan. För att välja en passande färg gäller det såklart att utgå ifrån lokalernas förutsättningar och ändamål samt den övriga inredningen och dess kulörer.

Med det sagt så kan vi varmt rekommendera dig att välja en blå kulör på innertaket. I och med att blått skapar en lugn och harmonisk känsla gör den sig extra bra i utrymmen där man vill framhäva just dessa känslor, exempelvis i personalutrymmen, väntrum och entréer.

Projekt där vi monterat blåa innertak

Genom åren har vi haft nöjet att genomföra flertalet projekt där vi monterat blåa innertak. Här kan du se resultatet från ett av dessa:

https://www.facebook.com/allakustik/photos/pcb.1586267558107428/1586259584774892

Ta hjälp av Allakustik

Hos oss på Allakustik hittar du, som tidigare nämnts, ett stort utbud av praktiska och snygga innertak som lämpar sig utmärkt för såväl hem som arbetsplatser. Vi har både en webbshop samt fysiska butiker i vilka du hittar allt ifrån bärverk till undertaksskivor i olika material och utföranden.

Självfallet har vi även möjlighet att hjälpa dig med hela processen – från beställning till montage. Med över 25 års erfarenhet och tusentals genomförda arbeten kan vi garanterat hitta rätt lösning för just dig!

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov