Madde

Först ut i bildreportage är Madeleine Svensson, som varit med Allakustik i sju år. Porträttet är taget på övervåningen i Allakustiks showroom och kontor. Madde upplever akustikmiljön med heltäckande matta och Träullitskivor i taket både intim och behaglig.

Fem snabba

Vad jobbar du med på Allakustik och hur länge har du varit med oss?

Jag sitter till vänster om entren och är en av de första personerna du ser när du går in på Stockholmskontoret. Jag jobbar med ekonomi och är lite allt i allo sedan 2013

Vad är det roligast med ditt jobb?

Jag gillar både siffror och människor om detta inte är en omöjlig kombination. Att fakturera är kul 😉 Klirr i kassan är bra och gör alla glada 😊

Allakustik är snudd på ett familjeföretag. Det finns gifta par och syskonskaror i våra bolag. Har du något blodsband till oss?

Jag lärde känna Carolina redan i högstadiet och hon är som en lillasyrra för mig. Blodsband, nja… Jag är blodgivare. Räknas det kanske?

Kan du beskriva Allakustiks företagskultur med tre ord?

Kundfokus – Ambition – Värme

Vad är din Superpower?

Kylskåpspolis. Lite jobbigt att jag tagit på mig ett sådant ansvar för denna vitvara. Ordningssinne är väl en bra egenskap för en allt i allo ändå 😊

Kundutlåtande

“Allakustik håller en hög servicenivå på större projekt såväl som de mindre servicejobben som är minst lika viktiga. Vi är ofta beroende av snabba ryck och det löser de med bravur med sin personal som har rätt inställning.”

Håkan Stahre

Metrolit Byggnads AB

“Allakustik ställer alltid upp, i både vått och torrt. De levererar alltid en kvalitativ slutprodukt och är lösningsorienterade hela vägen från start till slut.”

Simon Malki

M3 Bygg AB

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21