Entreprenad

Ring 08-87 33 00 för en tystare inomhusmiljö! Eller besök våra butiker i Stockholm eller Göteborg.

©Troldtekt  Thorn Creative Agency

Entreprenad undertak

Små detaljer kan göra stor skillnad. Med undertak och ljudabsorbenter blir arbetsmiljön avsevärt bättre. Vad dessa gör är att de fångar upp ljud och minimerar buller vilket gör att man också kan hålla en lägre samtalston. Med mindre oljud omkring sig ökar koncentrationsförmågan och man mår bättre.

Akustikplattor kan användas i skolor, på kontor och sjukhus och en mängd olika industrilokaler. Rumsakustik är alltid viktigt när många människor vistas samtidigt i en lokal där ljudnivån snabbt går upp och annars obetydliga ljud snabbt blir påträngande.

Vi jobbar efter ledorden förtroende och långsiktighet. Genom att vara flexibla, lyhörda och komma med en positiv attityd strävar vi efter att alltid vinna förtroende och på så sätt bygga en långsiktig relation.

Våra projektledare är lösningsinriktade och kan genom en granskning av utrymmet som är i behov av förbättrad akustik komma med förlag på material och lösningar som passar er verksamhet bäst. Vi har även en väl uppbyggd serviceavdelning som snabbt kan avhjälpa smärre fel och skador med kort varsel.

Allakustik Underbara Tak AB offererar och utför projekt på marknadens alla förekommande undertakstyper. Vi har ett bra och nära samarbete med de ledande leverantörerna och jobbar enbart med beprövade och godkända kvalitetsprodukter.

Vi är även utbildade och certifierad för montage och av Rockfons akustikputssystem Mono.

Våra kunder är framför allt mindre och medelstora byggföretag. Bland annat Anders Byggare, ByggTeknik i Tumba, Tungel Byggare, Zengun och Erlandsson Bygg. Men vi jobbar även med Veidekke, PEAB och JM. Utöver samarbeten med byggföretag hjälper vi även privatkunder, restauranger och butiker att installera akustiktak.

För anbud, offerter och förfrågningar kontakta oss via kontaktsidan eller maila oss på anbud@allakustik.se.

Kundutlåtande

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

“Allakustik har engagemanget, kunskapen och viljan att leverera i alla projekt! En självklar samarbetspartner som visar respekt och delaktighet!”

Anders Lundberg

Mobil Bygg

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21