Drift & skötsel

Ring 08-87 33 00 för en tystare inomhusmiljö!
Eller besök våra butiker i Stockholm eller Göteborg.
För att veta vilket undertak som sitter var och hur man ska underhålla det för att uppnå längsta möjliga hållbarhet kan man ta ut en skötselanvisning och dokumentera.

Akustiktak behöver en del omvårdnad för att hålla så länge som möjligt. Beroende på vilken typ av undertak du har och vilken tillverkare som producerat undertaket finns det en del riktlinjer. Vi har samlat ett dokument med generella skötselanvisningar. Vill du ha mer information, produktblad eller byggvarudeklarationer kan du gå in på respektive leverantörs länk nedan. I vårt dokument liksom på respektive tillverkares hemsida finns information om allt från rengöring till reparation och återvinning. Du finner även riktlinjer för montering och demontering av undertaken.

Generella råd om skötsel
Här är Allakustik Underbara Tak´s generella skötselanvisning som täcker de flesta undertaken:

Skötselanvisning Allakustik Generell

Vill ni ha mer information, produktblad, byggvarudeklarationer m.m. kan ni gå in på respektive leverantörs sidor nedan.

Kundutlåtande

“Allakustik håller en hög servicenivå på större projekt såväl som de mindre servicejobben som är minst lika viktiga. Vi är ofta beroende av snabba ryck och det löser de med bravur med sin personal som har rätt inställning.”

Håkan Stahre

Metrolit Byggnads AB

“Allakustik ställer alltid upp, i både vått och torrt. De levererar alltid en kvalitativ slutprodukt och är lösningsorienterade hela vägen från start till slut.”

Simon Malki

M3 Bygg AB

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21