Skapa ett unikt intryck med svarta akustikundertak

När du ska inhandla ett akustiktak finns det en mängd olika stilar och utföranden att välja mellan. Många väljer att gå den säkra vägen med neutrala färgsättningar. Vill du däremot skapa ett unikt intryck, kan du med fördel välja svarta akustikundertak!

 

Addera en ny dimension till dina lokaler

I Sverige och övriga norden har vi sedan länge föredragit neutrala färgsättningar, både i våra hem och på våra arbetsplatser. Vid renoveringar väljer man oftast vita tak samt vita och ljusgråa nyanser på väggarna.

Och visst kan det vara snyggt och stilrent med neutrala färgsättningar, men vill du verkligen sticka ut och addera ytterligare en dimension i ditt hem eller i dina företagslokaler, rekommenderar vi dig att våga välja en annan färg på taket. Varför inte svarta akustiktak?

Svarta akustikundertak kan användas i såväl restauranger som på kontor och i hotellobbys. Förutom att det ger ett enastående och exklusivt utseende skapar det också en mysig och avslappande atmosfär.    

 

Möjligheterna är näst intill oändliga

När det kommer till undertak är möjligheterna näst intill oändliga. Du kan nämligen välja mellan en mängd bärverk respektive olika material, stilar och färger på undertaksplattorna. Ta därför chansen att skapa något snyggt och unikt som verkligen drar blickarna till sig!

Hos oss på Allakustik hittar du vackra akustiktak från marknadsledande varumärken som Ecophon, Paroc, Rockfon och många fler. Genom våra leverantörer har vi möjlighet att erbjuda dig en mängd olika produkter och lösningar.

Kombinera undertaksplattor i olika tjocklekar och storlekar för att skapa ett levande tak med större djup. Välj mellan otaliga kulörer för att skapa ett unikt utseende och en känsla som passerar era lokaler.

 

Ta hjälp av Allakustik

Om du önskar att förse dina lokaler med svarta tak eller också har andra kreativa lösningar, kan du med fördel vända dig till oss på Allakustik. Vi kan, som tidigare nämnts, erbjuda ett stort produktutbud från marknadsledande varumärken. Det är endast fantasin som sätter gränser!

Letar du efter inspiration kan du låta dig inspireras av dessa snygga innertak.

Med över 25 års erfarenhet och tusentals genomförda arbeten kan vi garanterat hitta rätt lösning för just dig. Vi hjälper dig i den utsträckning som önskas, oavsett ifall du vill montera produkterna på egen hand eller också önskar hjälp genom hela processen.

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov