Skarvfritt tak – när du önskar ett stilrent utseende

När det kommer till undertak finns det en mängd olika lösningar. Möjligheterna för vad man kan göra är näst intill oändliga. Om du vill skapa ett modernt och stilrent utseende i ditt hem eller i dina företagslokaler, kan du med fördel satsa på ett skarvfritt tak. Låt oss därför berätta mer om denna typ av lösning!

 

Innehåll

  • Fördelar med ett skarvfritt tak
  • Så får du ett tak utan skarvar
  • Köp ditt undertak hos Allakustik

 

Fördelar med ett skarvfritt tak 

Att välja ett tak som är fritt från skarvar medför många fördelar. Inte minst när det kommer till det visuella. Som tidigare nämnts är denna typ av tak mycket fördelaktiga om du vill skapa ett modernt och stilrent utseende.

I och med att dessa tak inte har några synliga skarvar skapas ett sömlöst utseende som gör sig utmärkt i såväl moderna hem som på arbetsplatser. De kan exempelvis användas på kontor men även på andra platser såsom skolor.

Väl på plats skapas en mycket visuellt tilltalande look. Numera kan du dessutom beställa skarvfria tak i en mängd olika färger och utföranden, vilket gör att de lätt kan bli en del av den övriga inredningen. Endast fantasin sätter gränser!

Förutom de många visuella fördelarna så medför denna typ av tak även andra fördelar. I och med att det saknas skarvar så finns det inte heller någonstans för damm och smuts att samlas, vilket medför renare lokaler och enklare städning.

 

Så får du ett tak utan skarvar

När det kommer till skarvfria tak så hänger mycket på vilken typ av bärverk man använder. Det är oftast dessa som styr huruvida (o)synliga skarvarna faktiskt blir. Vill du vara säker på att få så lite skarvar som möjligt bör du välja ett dolt bärverk tillsammans med ett slätt tak med mjuka kanter.

 

Köp ditt undertak hos Allakustik

Om du önskar att förse ditt hem eller din arbetsplats med ett skarvfritt tak, kan du med fördel vända dig till oss på Allakustik. Vi erbjuder ett brett produktutbud från marknadsledande varumärken som Cipriani, Ecophon, Rockfon och Träullit m.fl.

Hos oss hittar du såväl bärverk som undertak i en mängd olika utföranden. Du kan enkelt handla produkterna direkt i vår webbshop eller också besöka någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Önskar du hjälp genom hela processen så är vår kompetenta personal redo att hjälpa dig. Med över 25 års erfarenhet och tusentals genomförda arbeten kan vi garanterat hitta rätt lösning för just dig!

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov