Innertak med design höjer dina blickar mot skyarna  

Vi svenskar har historiskt sett varit vana vid att montera vita och diskreta innertak. Något som har varit fallet både i hem och på arbetsplatser. Numera börjar däremot allt fler att våga ta ut svängarna och välja ett innertak med mer karaktäristisk design. Det tycker vi att du också ska göra!  

Goda anledningar att välja ett innertak med design 

Innertaket täcker en väldigt stor yta av ditt hem eller arbetsplats. Trots detta får taket inte samma uppmärksamhet som exempelvis golv och väggar. Något som är väldigt dumt då det finns många goda anledningar till varför du bör välja ett innertak med mer karaktäristisk design!  

Först och främst kan ett innertak höja blickarna mot skyarna och komplettera den övriga inredningen på ett föredömligt sätt. Beroende på färg och materialval kan det antingen smälta in med resterande inredning eller också bli ett riktigt statement som sticker ut.  

Ja, med rätt innertaksdesign får verkligen ditt hem eller din arbetsplats en ytterligare dimension. En extra dimension som inte enbart är vacker att beundra, utan som också kan höja värdet på bostaden eller lokalerna.  

Inspireras av dessa innertak med karaktäristisk design 

Genom åren har vi på Allakustik haft nöjet att montera otaliga innertak med karaktäristisk design. Nedanför har vi samlat några av dem:   

Ta hjälp av Allakustik  

Vi på Allakustik har mer än 25 års erfarenhet av akustik- och innertakslösningar. Behöver du hjälp inom detta område är du således varmt välkommen att höra av dig till oss.  

Vi saluför uteslutande produkter från marknadens ledande varumärken och hjälper dig i den utsträckning som önskas, vare sig du endast behöver hjälp med vissa delar eller också genom hela processen, från att hitta rätt lösning till montage!   

 

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov