Färg på innertak – en glädjande trend

Historiskt sett har vit varit den färg som prytt de flesta innertak. Under de senaste åren har vi däremot uppmärksammat hur fler har vågat ta ut svängarna med både gråa och mörka innertak. Nu börjar vi även se att personer vågar väljer mer färgglada kulörer på sina tak. En glädjande trend som är mycket välkommen!

 

Våga välja en färgglad kulör på innertaket

Som nämnts inledningsvis har det historiskt sett varit den vita färgen som prytt de flesta innertak. Nu börjar däremot allt fler våga ta ut svängarna och välja såväl mörka som färgglada kulörer. Något som de finns många goda anledningar till!

Genom att välja en mer karaktäristisk kulör i taket kan du nämligen skänka rummet en häftigare känsla. En mörk färg kan exempelvis leda till att rummet känns omfamnande och harmoniskt medan en färgglad kulör kan ge rummet en livligare känsla.

En annan stor fördel med färgglada kulörval är att det kan ge rummet en mer enhetlig känsla eftersom taket får en chans att komplettera den resterande inredningen och färgvalen.

 

Exempel där våra kunder valt färg på sina innertak

Nedanför kan du se två exempel där vi har haft nöjet att montera färgglada innertak hos våra kunder:

Färg på innertak

 

Ta hjälp av Allakustik

Hos oss på Allakustik hittar du ett stort utbud av praktiska och snygga innertak som lämpar sig utmärkt för såväl hem som arbetsplatser. Vi har både en webbshop samt fysiska butiker i vilka du hittar allt ifrån bärverk till undertaksskivor i olika material och utföranden.

Självfallet har vi även möjlighet att hjälpa dig med hela processen – från beställning till montage. Med över 25 års erfarenhet och tusentals genomförda arbeten kan vi garanterat hitta rätt lösning för just dig!

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov