Fällbara undertak – en praktisk lösning

Med hjälp av fällbara undertak kan du förenkla vardagen för vaktmästaren och andra yrkesgrupper som kan behöva komma åt installationer som sitter ovanför det nedpendlade taket. En av många goda anledningar att satsa på ett fällbart undertak!

 

Innehåll

  • Vad är ett fällbart undertak?
  • Vilka är fördelarna med ett fällbart undertak?
  • Ta hjälp av Allakustik

 

Vad är ett fällbart undertak?

Precis som namnet antyder består dessa undertak av fällbara luckor eller takplattor som enkelt kan fällas ner för att komma upp ovanför det nedpendlade taket.

Nedanför kan du se en bild på ett fällbart system med Träullit-luckor:

Fällbart undertak

 

Vilka är fördelarna med ett fällbart undertak?

Det finns många goda anledningar till varför man bör satsa på denna typ av undertak. Som vi varit inne på inledningsvis görs det vanligtvis en hel del installationer ovanför det nedpendlade taket.

Det kan handla om allt ifrån ventilationssystem till kabeldragningar för belysning, sprinklersystem och liknande. Installationer som givetvis kan behöva servas, repareras och bytas ut.

I vanliga är det väldigt svårt att komma åt dessa installationer om man har ett traditionellt innertak. Med hjälp av fällbara luckor eller takplattor kan man däremot komma åt dessa installationer på ett enkelt och smidigt sätt!

Något som i sin tur medför många fördelar såsom förlängd livslängd på installationerna samt tids- och kostnadsbesparingar.

 

Ta hjälp av Allakustik

Som du säkerligen märkt finns det många goda anledningar att satsa på denna typ av undertak. Om du känner att denna lösning skulle passa bra i just era lokaler, kan du med fördel vända dig till oss på Allakustik!

Med över 25 års erfarenhet av akustik- och taklösningar kan vi garanterat hitta en passande lösning till just dig. En annan fördel är att vi kan hjälpa dig i den utsträckning som önskas, vare sig du endast vill ha hjälp att inhandla material eller också behöver hjälp i hela processen, från beställning till montage.

Tveka inte på att kontakta oss om du har några ytterligare frågor eller funderingar, varmt välkommen!

Behöver du hjälp?

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov