Köp Träullit i Stockholm & Göteborg


Träull av gran, vatten, cement och kalkstensmjöl är allt Träullit använder för att skapa ett funktionellt, hållbart och miljövänligt material med god akustisk förmåga.

Träullit

Akustiktak tillverkade av naturmaterial tar hänsyn till miljö, arbetsmiljö och hälsa. Det tar hänsyn till hur vi upplever ljud, ljus och atmosfär runt omkring oss och förbättrar miljön vi vistas i dagligen.

Träullits ljudabsorberande tak är en lösning på såväl miljöfrågor som hälsofrågor samtidigt som det är estetiskt tilltalande.

Som undertak är träull ett utmärkt material att använda i bland annat samlingslokaler, restauranger, skolor och korridorer. Träull ger bra värmeisolering, värmelagring och har goda ljuddämpande egenskaper.

Träullits ljudabsorbenter är slitstarka och har dessutom dokumenterat hög motståndskraft mot brand, mögel och röta. Deras produkter har även testats med avseende på emissioner och visar på mycket låga värden då de inte släpper ifrån sig varken damm eller andra partiklar.

 Träullit är ett svenskt familjeföretag som har funnits sedan 1946. Med fokus på träullsskivor, träullsplattor och deras egna Träullit Helväggselement erbjuder de högkvalitativa lösningar för akustik i hela Nordeuropa.

Allakustik Underbara Tak AB lägger stor vikt i att erbjuda ett brett sortiment av sina produkter. Täullits akustiktak levereras som standard med en diskret färgsättning i trävit, cementgrå eller helvit men går även att få i en mängd olika kulörer utifrån NCS-systemets färgskala. Med akustikplattor från Träullit kan du anpassa ljudabsorbenterna utifrån tycke och smak.

Köp akustikplattor från Träullit i våra fysiska butiker i Stockholm och Göteborg eller beställ direkt via vår webbshop Underbaratak.se.

Kontakta oss för köp eller mer information