Köp Rockfon i Stockholm & Göteborg


I moderna byggnader används ofta många hårda material som begränsar arkitektens eller entreprenörens möjligheter att reglera ljudet i rummen. När viktiga aspekter som brandsäkerhet och fuktmotstånd dessutom skall tas med i beräkningarna begränsas möjligheterna ytterligare.

För att lösa samtliga problem erbjuder Allakustik Underbara Tak AB akustikplattor och ljudabsorbenter från Rockfon.

Rockfon utvecklar intelligenta undertakslösningar som aktivt påverkar en rad viktiga funktioner. Lösningarna bidrar till en bra inomhusmiljö och en behaglig arbetsmiljö.

Rockfons undertakslösningar kännetecknas av design, estetik och är enkla att installera. De lever också upp till de högsta krav och standarder när det gäller viktiga områden som akustik, brandsäkerhet, fuktmotstånd och ljusreflektion.

Rockfon är en del av Rockfon Gruppen, Europas största leverantör av undertak av mineralull. Alla Rockfons produkter framställs med en kärna av stenull och produktionen sker på fabriker i Holland, Polen och Frankrike. Med patenterad teknologi smälts och omvandlas naturlig, vulkanisk sten till stenull. Rockwool är en miljövänlig ISO 14001 certifierad verksamhet som ger ut en miljörapport varje år.

Köp ljudabsorbenter från Rockfon i våra fysiska butiker i Stockholm och Göteborg eller beställ direkt via vår webbshop Underbaratak.se.

Kontakta oss för köp eller mer information