Köp Itaab i Stockholm & Göteborg


Det finns en mängd olika material, framställningsmetoder och funktioner när det kommer till undertak och akustiktak. Medan en del är gjorda i glasfiber och andra i plast finns det några som är tillverkade i metall. Metall har många fördelar när det kommer till ljudreducerande tak. De är hållbara, ekonomiska och enkla att underhålla.

Itaab arbetar sedan företaget startade på 1950-talet med tillverkning och försäljning av undertak i metall. I sortimentet finns det egna varumärket Itaab men också Luxalon från Hunter Douglas – kvalitetsprodukter från en av värdens ledande leverantörer av metalltak. Sedan 2007 representerar Itaab också ljudmaskeringssystemet Oasis Qt™ på den nordiska marknaden.

Deras verksamhet genomsyras av gedigen erfarenhet i kombination med stor yrkesskicklighet och kvalitetstänk in i minsta detalj. Det borgar för hög kvalitet från konstruktion och tillverkning till färdig produkt.

Köper du akustiktak från Itaab får du ett lättskött och slitstarkt undertak som tål fukt, reducerar ljud och håller länge. Eftersom det har lång livslängd är det även ekonomiskt lönsamt. All tillverkning sker med största möjliga hänsyn till miljön och merparten av all aluminium som används i deras tillverkning är återvunnen.

Förutom att vara praktiska och funktionella är Itaabs undertak producerade med fokus på kreativitet och design. Itaab arbetar ständigt med att ta fram nya lösningar och i princip alla deras undertak har modellanpassade armaturer. Allt för att underlätta byggprocessen.

En flexibel tillverkningsenhet skapar möjligheter för dig som kund. Med specialtillverkade metalltak för snart sagt alla typer av miljöer inomhus och utomhus.

Köp ljudabsorbenter från Itaab i våra fysiska butiker i Stockholm och Göteborg eller beställ direkt via vår webbshop Underbaratak.se.

Kontakta oss för köp eller mer information