Köp Ecophon i Stockholm & Göteborg


Ecophon är en av de ledande globala leverantörerna av ljudabsorberande undertak och väggabsorbenter. De kombinerar innovativt tänkande med lång erfarenhet. Med akustiktak från Ecophon får man kvalitet i kombination med design. Det skapar en bra arbetsmiljö för ögat, örat och själen.

System och produkter från Ecophon marknadsförs över hela världen genom hel- eller delägda säljbolag och genom utvalda partners och distributörer. Det innebär att du kan få personlig service av välutbildad personal i hela världen. Som till exempel hos Allakustik Underbara Tak AB.

Deras huvudkontor ligger i Hyllinge utanför Helsingborg. Här finns också den största tillverkningsenheten, medan en annan ligger i Danmark. Vilket innebär att produkterna vi köper in till våra butiker och lager är tillverkade nära och har en kort transportsträcka. 

Ecophons affärsidé är att skapa bra ljudförhållanden i alla typer av arbetsmiljöer. Det är emellertid många faktorer som ska samverka – ljudmiljön är en av dem. En bra arbetsmiljö bidrar i hög grad till att vi människor mår bra och kan göra ett bra jobb. Ecophons undertak används därför på en mängd olika arbetsplatser:

  • Skolor
  • Kontor
  • Utbildningslokaler
  • Vårdinrättningar
  • Industrier som arbetar med känslig högteknologisk utrustning
  • Publika miljöer

Bredden på områden akustiska tak används visar bara hur viktigt det är med en dämpad ljudnivå och att det finns produkter för alla oavsett krav.

Ecophons akustikplattor är tillverkade i glas och glasull. Över 70% av basmaterialet i deras ljudabsorbenter består av återvunnet hushållsglas och återvunnen glasull. Övriga procent utgörs av nytillverkat glas från naturliga råmaterial som sand och soda.

Köp ljudabsorbenter från Ecophon i våra fysiska butiker i Stockholm och Göteborg eller beställ direkt via vår webbshop. www.underbaratak.se

 

Kontakta oss för köp eller mer information