Köp Akustikmiljö i Stockholm & Göteborg


Med produkter som väggabsorbenter, akustiktak, fristående moduler och skärmar som absorberar upp oljud och buller är Akustikmiljö tillsammans med över 30 års erfarenhet ett företag att lita på.

Akustikmiljös ljudabsorbenter är ett bra val när höga krav ställs på såväl miljötänk som ljudabsorption och design. Därför samarbetar de med arkitekter och inredare som får stor frihet i sitt skapande. Dessutom kan de ljuddämpande plattorna anpassas utifrån enskilda projekt där färg, form och textilier är valda för att passa dig och den miljö de ska sitta i.

Kärnan i deras produkter består av EcoSund® som till största delen består av återvunnet material från bland annat PET-flaskor och växtfiber. Materialet har utvecklats under många års forskningsarbete där fokus varit att ta fram ett material som uppfyller högt ställda krav vad det gäller ljudabsorption, fibersläpp, och mekanisk stryktålighet.

Ledstjärnan för Akustikmiljö är att ständigt utveckla smarta lösningar av undertak som löser kundens behov, gärna där funktion och design går hand I hand. Ofta görs detta i samråd med framstående designers inom berört område. Produktion, laminering och formskärning sker i egen fabrik vilket borgar för hög kvalitet och en stor flexibilitet vid kundanpassad produktion.

Akustikmiljös produktutbud sträcker sig från kostnadseffektiva lösningar för idrottshallar till designade lösningar för det sofistikerade kontoret eller musikstudion.

Med hjälp av miljövänliga ljudabsorbenter och akustikplattor från Akustikmiljö hjälper vi till att skapa behagligare arbetsmiljöer i Stockholms- och Göteborgsregionen utan att belasta miljön.

Köp ljudabsorbenter från Akustikmiljö i våra fysiska butiker i Stockholm och Göteborg eller beställ direkt via vår webbshop www.underbaratak.se

MDT Studio Single Absorbenter

Kontakta oss för köp eller mer information