Köp akustikplattor i våra butiker

Hos oss hittar du allt inom akustik så som akustikplattor, innertak, undertak, akustiktak och ljudabsorbenter. När det gäller akustik är vi helt enkelt bäst. Vi har en lång, gedigen erfarenhet inom branschen och hjälper dig gärna när det kommer till ditt val av undertak utifrån dina behov. Vi hjälper och guidar dig med:

  • Tekniska lösningar
  • Välja taktyp, material och tillbehör
  • Montageanvisningar
  • Kulörer

De mest efterfrågade produkterna har vi alltid på lager i Stockholm och resten tar vi hem efter beställning. I vår butik hittar du allt ifrån akustikplattor till ljudabsorbenter och tillbehör till dessa. Ja, allt som du behöver för att själv installera ditt undertak. Om du behöver ljuddämpning på din arbetsplats med förslagsvis ljudplattor på taken eller väggarna hjälper vi dig. 

Vi har allt ifrån akustikplattor till ljudabsorbenter!

I vår butik och lager finner du kvalificerad personal som kan hjälpa dig hitta rätt efter dina behov. Har du inte möjlighet att komma in hjälper de dig gärna över telefon.

Besök gärna vår webbshop Underbaratak.se för mer information. 

Leverans och upphämtning

Våra butiker har generösa öppettider och det går utmärkt att hämta upp produkterna där. Behöver du hjälp med utkörning? Inga problem, meddela oss så så planerar vi in en utkörning av dina produkter. Prisuppgifter får du vid bokning av leverans då dessa baseras på kvantitet samt leveranssträcka.  

Maila oss

Adress

AdressRanhammarsvägen 39
168 67 BROMMA
Telefon08-87 33 00
E-postunderbaratak@allakustik.se

Butikens öppettider

 Mån – TorsFre
Öppettider06:00 – 16:3006:00 – 16:00
Sommaröppet v 26 – 3306:00 – 16:0006:00 – 15:00

 

 Cipriani Undertak & akustikplattor

Allakustik har agenturen i Sverige för Ciprianis Unika Click-On system för fasta undertak.