Würth

Från enmansföretag till marknadsledande på världsbasis. 1945 grundades företaget i Tyskland och är idag världens största företag inom fästmaterial och montageteknik.

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg, fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin.

Man kan säga att Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Målet är att hjälpa kunderna att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som skapar ordning och reda. Grunden för att lyckas med det är kvalitet, kompetens, närhet och service. Würth har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet och en kompetent kundsupport. Würth erbjuder sina kunder en fantastisk leveransprecision (98 % inom 24 timmar), ett sortiment med 200 000 lagervaror i Sverige och online från Tyskland.

Kundutlåtande

“Allakustik håller en hög servicenivå på större projekt såväl som de mindre servicejobben som är minst lika viktiga. Vi är ofta beroende av snabba ryck och det löser de med bravur med sin personal som har rätt inställning.”

Håkan Stahre

Metrolit Byggnads AB

“Allakustik ställer alltid upp, i både vått och torrt. De levererar alltid en kvalitativ slutprodukt och är lösningsorienterade hela vägen från start till slut.”

Simon Malki

M3 Bygg AB

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21