Troldtekt

Sedan 1935 designar, utvecklar och tillverkar Troldtekt sina akustikplattor – av naturliga, lokala material och under moderna förhållanden som är skonsamma mot miljön. 

©Troldtekt  Thorn Creative Agency

Troldtekts produkter utvecklas och tillverkas i Danmark, och säljs i många länder runtom i världen.

Sedan 2017 finns Troldtekt även i Sverige, som dotterbolaget Troldtekt AB i Malmö. Därifrån finns en nära och direkt dialog med svenska arkitektfirmor.

Visionen är att vara trendsättande inom intelligenta akustiklösningar med fokus på hållbart inneklimat. Därför utvecklas nya lösningar i nära samarbete med specialister, arkitekter och andra byggkonsulter.

 

Cradle to Cradle-konceptet för hållbar design är en central del av Troldtekts verksamhetsstrategi. Tyngdpunkten i konceptet är att material skapar mervärde för miljön, samhället och företagen. Troldtekt satsar starkt på åtgärder som är i linje med de internationella Cradle to Cradle-principerna.

För Troldtekt är det viktigt att ta ett samhällsansvar, även för egen skull. Troldtekts uppfattning är att hållbarhet lönar sig i längden. Därför har Troldtekt systematiserat sina ansvarstagande genom att ansluta sig till FN:s Global Compact, som är världens största frivilliga initiativ för företags samhällsansvar.

Kundutlåtande

“Allakustik håller en hög servicenivå på större projekt såväl som de mindre servicejobben som är minst lika viktiga. Vi är ofta beroende av snabba ryck och det löser de med bravur med sin personal som har rätt inställning.”

Håkan Stahre

Metrolit Byggnads AB

“Allakustik ställer alltid upp, i både vått och torrt. De levererar alltid en kvalitativ slutprodukt och är lösningsorienterade hela vägen från start till slut.”

Simon Malki

M3 Bygg AB

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21