Träullit

Det rena – det enkla – det fungerande. Träull av gran, vatten, cement och kalkstensmjöl är allt Träullit använder för att skapa ett funktionellt, hållbart och miljövänligt material med god akustisk förmåga.

©Troldtekt  Thorn Creative Agency

Träullit är ett material som är helt fritt från giftiga ämnen. Ett beständigt och förnybart material – och alltid modernt.

Som undertak är träull ett utmärkt material att använda i bland annat samlingslokaler, restauranger, skolor, sporthallar, korridorer och mycket mer.

Träull ger inte bara en god akustik utan även en bra värmeisolering och värmelagring.

Träullits ljudabsorbenter är slitstarka och har en dokumenterat hög motståndskraft mot brand, mögel och röta. Deras produkter har även testats med avseende på emissioner och visar på mycket låga värden då de inte släpper ifrån sig varken damm eller andra partiklar.

Träullit är ett svenskt familjeföretag som startade sin verksamhet 1946 i Österbymo. Än idag finns både tillverkning och kontor på samma plats där det en gång startade.

Hjärta, passion och kvalité genomsyrar allt som Träullit gör.

Allakustik Underbara Tak AB lägger stor vikt i att erbjuda ett brett sortiment av sina produkter. Träullits akustiktak kan levereras i en mängd olika kulörer utifrån NCS-systemets färgskala.

Skivorna levereras även i sin naturliga färg baserat på cementsort, trävit & cementgrå. Det är tycke och smak som avgör utformningen av Träullits akustikskivor.

Köp akustikplattor från Träullit i våra fysiska butiker i Stockholm och Göteborg eller beställ direkt via vår webbshop www.underbaratak.se

Kundutlåtande

“Allakustik håller en hög servicenivå på större projekt såväl som de mindre servicejobben som är minst lika viktiga. Vi är ofta beroende av snabba ryck och det löser de med bravur med sin personal som har rätt inställning.”

Håkan Stahre

Metrolit Byggnads AB

“Allakustik ställer alltid upp, i både vått och torrt. De levererar alltid en kvalitativ slutprodukt och är lösningsorienterade hela vägen från start till slut.”

Simon Malki

M3 Bygg AB

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21