Rockfon

Köp Rockfon i Stockholm & Göteborg

I moderna byggnader används ofta många hårda material som begränsar arkitektens eller entreprenörens möjligheter att reglera ljudet i rummen. När viktiga aspekter som brandsäkerhet och fuktmotstånd dessutom skall tas med i beräkningarna begränsas möjligheterna ytterligare.

För att lösa samtliga problem erbjuder Allakustik Underbara Tak AB akustikplattor och ljudabsorbenter från Rockfon.

Rockfon utvecklar intelligenta undertakslösningar som aktivt påverkar en rad viktiga funktioner. Lösningarna bidrar till en bra inomhusmiljö och en behaglig arbetsmiljö.

Rockfons undertakslösningar kännetecknas av design, estetik och är enkla att installera. De lever också upp till de högsta krav och standarder när det gäller viktiga områden som akustik, brandsäkerhet, fuktmotstånd och ljusreflektion.

Rockfon är en del av Rockfon Gruppen, Europas största leverantör av undertak av mineralull. Alla Rockfons produkter framställs med en kärna av stenull och produktionen sker på fabriker i Holland, Polen och Frankrike. Med patenterad teknologi smälts och omvandlas naturlig, vulkanisk sten till stenull. Rockwool är en miljövänlig ISO 14001 certifierad verksamhet som ger ut en miljörapport varje år.

Köp ljudabsorbenter från Rockfon i våra fysiska butiker i Stockholm och Göteborg eller beställ direkt via vår webbshop Underbaratak.se.

Kundutlåtande

“Allakustik håller en hög servicenivå på större projekt såväl som de mindre servicejobben som är minst lika viktiga. Vi är ofta beroende av snabba ryck och det löser de med bravur med sin personal som har rätt inställning.”

Håkan Stahre

Metrolit Byggnads AB

“Allakustik ställer alltid upp, i både vått och torrt. De levererar alltid en kvalitativ slutprodukt och är lösningsorienterade hela vägen från start till slut.”

Simon Malki

M3 Bygg AB

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21