Flexplåt

Ett svenskt specialistföretag som konstruerar och tillverkar undertak och fasader i metall

Flexplåt är ett svenskt specialistföretag som konstruerar och tillverkar undertak och fasader i metall. Det kan röra sig om unika konstruktioner eller standardlösningar som anpassas efter önskemål. Vår fabrik med kontor ligger i Tyresö,  söder om Stockholm.

Flexplåt bidrar med idéer och lösningar tillsammans med Allakustik, för att uppfylla beställarens önskemål om design och funktion och vi ser till att slutprodukten blir så kostnadseffektiv, monterings- och brukarvänlig som möjligt. Vi tillverkar snygga och smarta lösningar för såväl inom- som utomhusmiljöer och har en av marknadens bredaste sortiment av standardprodukter i metall.

Vi har en stark organisation med egen personal som har lång erfarenhet och gedigna kunskaper. Det ger dig trygghet genom hela processen. Tillsammans tar vi fram rätt lösningar med önskad design och funktion.

Materialet och vår flexibla produktion möjliggör tillverkning av era produkter med de mått och den design ni vill ha.

Kundutlåtande

“Allakustik håller en hög servicenivå på större projekt såväl som de mindre servicejobben som är minst lika viktiga. Vi är ofta beroende av snabba ryck och det löser de med bravur med sin personal som har rätt inställning.”

Håkan Stahre

Metrolit Byggnads AB

“Allakustik ställer alltid upp, i både vått och torrt. De levererar alltid en kvalitativ slutprodukt och är lösningsorienterade hela vägen från start till slut.”

Simon Malki

M3 Bygg AB

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21