Absoflex

B&L Lund grundades 1980 och är ett familjeföretag ägt av Bengt & Lena Lund.

I dagsläget jobbar första och andra generationen Lund tillsammans. Från början arbetade vi övergripand med arbetsmiljö i stort för att så småningom specialisera oss på akustikundertak, bullerdämpning och tillverkning av ljudabsorbenter. Idag består B&L Lund även av varumärkena Absoflex, Acqwool och Akustiksegel.

Företaget har från start funnits i Broddetorp vid Hornborgasjön, mitt på landet med ca. två mil till Skara, Skövde och Falköping. All tillverkning av absorbenterna sker på gården i naturskön miljö.

Ljudabsorbenterna tillverkas i brandklassade material för att möta de krav som finns för offentliga miljöer, men de passar lika bra på arbetsplatsen eller i det privata hemmet.

Flera av produkterna är unika på marknaden, framförallt ull-absorbenterna. De finns bl.a. som gardiner, vepor och klädda väggabsorbenter.

Kundutlåtande

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

“Allakustik har engagemanget, kunskapen och viljan att leverera i alla projekt! En självklar samarbetspartner som visar respekt och delaktighet!”

Anders Lundberg

Mobil Bygg

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21