Absoflex

B&L Lund grundades 1980 och är ett familjeföretag ägt av Bengt & Lena Lund.

I dagsläget jobbar första och andra generationen Lund tillsammans. Från början arbetade vi övergripand med arbetsmiljö i stort för att så småningom specialisera oss på akustikundertak, bullerdämpning och tillverkning av ljudabsorbenter. Idag består B&L Lund även av varumärkena Absoflex, Acqwool och Akustiksegel.

Företaget har från start funnits i Broddetorp vid Hornborgasjön, mitt på landet med ca. två mil till Skara, Skövde och Falköping. All tillverkning av absorbenterna sker på gården i naturskön miljö.

Ljudabsorbenterna tillverkas i brandklassade material för att möta de krav som finns för offentliga miljöer, men de passar lika bra på arbetsplatsen eller i det privata hemmet.

Flera av produkterna är unika på marknaden, framförallt ull-absorbenterna. De finns bl.a. som gardiner, vepor och klädda väggabsorbenter.

Kundutlåtande

“Allakustik håller en hög servicenivå på större projekt såväl som de mindre servicejobben som är minst lika viktiga. Vi är ofta beroende av snabba ryck och det löser de med bravur med sin personal som har rätt inställning.”

Håkan Stahre

Metrolit Byggnads AB

“Allakustik ställer alltid upp, i både vått och torrt. De levererar alltid en kvalitativ slutprodukt och är lösningsorienterade hela vägen från start till slut.”

Simon Malki

M3 Bygg AB

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21