Sasa

I första bildreportaget för 2021 presenterar vi Sasa Jensen, som ansvarar för vårt italienska varumärke Cipriani. I bild håller Sasa i Ciprianis demokit för Click-On, bärverket för fasta undertak. Bakom Sasa ser vi monterat på väggen svarta Baux och i köket sitter undertak från Ecophon. Sasa upplever akustikmiljön på denna plats i showrummet som harmonisk. Det är här Sasa tillreder sin cappucino med dubbel styrka och har inspirerande samtal med kunder och medarbetare.

 

Fem snabba

Vad jobbar du med på Allakustik och hur länge har du varit med oss?

Jag är ansvarig för vårt italienska varumärke Cipriani som bland annat utvecklar bärverk. Mitt arbete går bland annat ut på att identifiera nya projekt och även om att utveckla vårt samarbete med befintliga och nya kunder. Nu har jag varit på Allakustik Under(bara)tak i drygt 1 års tid. 

Vad är det roligast med ditt jobb?

Jag har turen att få arbeta med min hobby så det finns väldigt många delar i mitt jobb som är kul. Att skapa nya samarbeten och tillsammans med våra partners öka vår närvaro inom retail samt på projekt. Men också alla möten med intressanta människor jag stöter på i mitt jobb.

Vem regerar I gymmet, du eller Tord?

Varken jag eller Tord använder gymmet frekvent, så där måste jag nog svara flug- & lättviktarna på företaget utan att avslöja några namn. 😊

Kan du beskriva Allakustiks företagskultur med tre ord?

Prestigelöst – Glädje – Framgång

Vad är din Superpower?

Allakustik Under(bara)taks odiskutabla Pingismästare

Kundutlåtande

“Allakustik håller en hög servicenivå på större projekt såväl som de mindre servicejobben som är minst lika viktiga. Vi är ofta beroende av snabba ryck och det löser de med bravur med sin personal som har rätt inställning.”

Håkan Stahre

Metrolit Byggnads AB

“Allakustik ställer alltid upp, i både vått och torrt. De levererar alltid en kvalitativ slutprodukt och är lösningsorienterade hela vägen från start till slut.”

Simon Malki

M3 Bygg AB

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21