Magnus

Leverantör

Magnus Jönsson

Cipriani Profilati

Magnus Jönsson arbetar för Cipriani Profilati i Skandinavien samt Estland och är en viktig kugge i det fina samarbetet mellan Allakustik Under(bara)tak och Cipriani Profilati!

Cipriani Profilati är ett Italienskt familjeägt företag som verkat i över 100 år och idag är det fjärde generationen Cipriani som leder företaget. Sedan 1960-talet har man rullformat stålprofiler för byggindustrin.

De tillverkar egna maskiner, utvecklar egen mjukvara, kapar upp stålrullarna samt tillverkar profilerna in-house med full kontroll hela vägen. Idag är Cipriani en av Europas största tillverkare av stålreglar samt T-system för undertak.

Allakustik Under(bara)tak har agenturen för Cipriani Click-On, bärverket för fasta tak och utöver den produkten tillhandahåller vi även Ciprianis Lättbalksystem CLP, en fribärande upphängning för upp till 6,5 meters spännvid. Denna produkt är särskilt användbar i projekt med mycket installationer i taket.

Vid frågor angående Ciprianis produkter, kontakta vår ansvarige säljare Sasa Jensen sasa.jensen@allakustik.se

 

 

 

Kundutlåtande

“Allakustik håller en hög servicenivå på större projekt såväl som de mindre servicejobben som är minst lika viktiga. Vi är ofta beroende av snabba ryck och det löser de med bravur med sin personal som har rätt inställning.”

Håkan Stahre

Metrolit Byggnads AB

“Allakustik ställer alltid upp, i både vått och torrt. De levererar alltid en kvalitativ slutprodukt och är lösningsorienterade hela vägen från start till slut.”

Simon Malki

M3 Bygg AB

“Allakustik och Gustafsson & Son Byggnads AB har genom åren haft ett gynnsamt samarbete och Allakustik är en pålitlig och kompetent leverantör! ”

Alexander Gustafsson

Gustafsson & Son Byggnads

“Allakustik är en pålitlig leverantör som levererar enligt överenskommelse, visar prov på flexibilitet och är lätta att samarbeta med! ”

Henrik Olausson

Hansson & Söner Entreprenad

”Allakustik bidrar med stort engagemang från projektstart till projektavslut. Lämnar alltid hög kvalité på både arbete och levererad produkt.”

Jonathan Lundin

K21