Om oss

1994 grundade Mikael Thingvall, som tidigare jobbat som montör i ett antal år, en enskild firma under namnet Thingvall Akustik. 3 år senare expanderade företaget och ombildades till ett aktiebolag och Thingvall Akustik blev istället Allakustik&Bygg AB. Men för att sticka ut bland konkurrenterna gjordes ännu en namnändring 2009 till det nuvarande namnet Allakustik Underbara Tak AB. Med en stadig tillväxt under åren har nu företaget 50 anställda och en omsättning på drygt 99 miljoner kronor.

Vår vision är att vara bäst inom undertak. – I alla kategorier.

Vi tror på långsiktiga relationer som bygger på förtroende. Det bygger vi genom engagemang från kompetenta medarbetare som har en nära relation till kunderna vilket resulterar i att våra arbeten blir effektiva och lönsamma såväl ur ett tidsperspektiv som ett ekonomiskt perspektiv. 

Nyckeln till framgång är vår personal. De är företagets bästa marknadsförare. Vi utbildar dem kontinuerligt och skapar förutsättningar för att de ska trivas på jobbet. Våra medarbetare är kända för att vara lyhörda, flexibla, sociala och proffsiga.

Det har hänt mycket sedan starten, och framtiden ser minst lika spännande ut. Fokus har alltid legat på kunden och så kommer det fortsätta vara.

Allakustik Underbara Tak AB är medlem i både Undertaksföreningen och Stockholms Byggmästareförening. Alla Anställda och underentreprenörer är legitimerade enligt ID06.

Företaget har kreditvärdighet trippel A sedan 2007. 2012 och 2013 fick Svenskt Tillväxtindex klass 1 och 2013 blev vi även utsedda till ett av årets Gasellföretag.

Vi har Ctrack med elektroniska körjournalsystem installerat i samtliga montörsbilar för 100% dokumenterad körning.

AllAkustik är även certifierad installatör av Rockfon Mono Putssystem.

Logo_ROCKFON Mono Acoustic_Certified_Installer_RGB