Köp Fellert i Stockholm & Göteborg


Ljuddämpande tak ökar trivseln genom att hålla nere ljudnivån. Men det finns inget som säger att man måste tumma på estetiken för att uppnå en bättre ljudmiljö, snarare tvärtom. Förutom att reducera oljud och buller döljer akustiktak ventilationsrör och sladdar. Men vi nöjer oss inte där. När vi pratar om estetik så menar vi design och visuell skönhet.

Fellert tror starkt på att akustiska lösningar inte behöver vara tråkiga. Snarare än att ta fram akustiska lösningar med designegenskaper fokuserar de på designlösningar med akustiska egenskaper. Dålig akustik leder till flera hälsoproblem där koncentrationssvårigheter, sömnstörningar och stress bara är några av dem.

Even Better är produkten där man förenar design och akustik utan att behöva kompromissa. Från designer till arkitekt, installatör och slutanvändare har tekniken optimerats för bästa möjliga upplevelse. Fellerts lösningar saknar en övre gräns för hur stora ytor som kan skapas i ett enda stycke utan synliga skarvar. Dessutom går det att fritt kombinera färg och form med ytstruktur för att sedan montera på vägg eller i tak.

Fellerts akustiktak och ljuddämpande plattor används i allt från showrooms till teatrar, heliga byggnader och myndigheter. Precis som på kontor och i skolor är ljudmiljön avgörande för en trivsam arbetsplats och vistelse. En dämpad ljudnivå gör restaurangbesöken behagligare och det enda samtalet du behöver lyssna på är ditt eget.

Självklart finns det ett grönt tänk involverat i deras produkter. Ljudabsorbenterna är baserade på återvunnet material och helt naturliga råvaror. Samtliga av deras produkter innehar alla nödvändiga certifikat för såväl offentliga miljöer som privata bostäder.

Köp ljudabsorbenter från Fellert i våra fysiska butiker i Stockholm och Göteborg eller beställ direkt via vår webbshop Underbaratak.se.

 

Kontakta oss för köp eller mer information