Akustiktak

För att skapa en trivsam omgivning på kontoret, i skolan eller i andra typer av lokaler där många människor vistas tillsammans hjälper akustiktak till att hålla ljudvolymen nere. Akustikplattorna absorberar ljudet och det blir mindre påträngande.

I kontorslandskap handlar det ofta om ljudnivå på samtal, såväl mellan kollegor som i telefon. I industriella miljöer kan buller och ljud från maskiner vara ett desto större problem.

Oavsett vad för typ av ljud det är kan de lätt bli påträngande och skapa en ohälsa på arbetsplatsen. Koncentrationssvårigheter, huvudvärk och stress är några effekter av dålig akustik.

Akustiktaken monteras med ett bärverk i taket där man sedan placerar akustikplattor. När takhöjden sänks färdas ljudet kortare avstånd och plattorna som har absorberande förmågor gör att buller och ljud reduceras.

Vi har ett brett utbud av ljudabsorberande akustiktak från välrenommerade företag där vi ställer höga krav på bland annat brandsäkerhet, hygien och ljudabsorption. Ecophon, Träullit, Akustikmiljö och Rockfon är några av våra leverantörer. Du kan läsa mer om dem samt våra övriga leverantörer här.

Köp akustiktak i en av våra fysiska butiker i Stockholm eller Göteborg eller beställ direkt via vår webbshop. www.underbaratak.se

Våra produkter går att hämta upp i butik men vi erbjuder även utkörning.

Maila oss   Ring 08-87 33 00 eller Skicka meddelande