Akustikplattor

När man installerar akustiktak börjar man med ett bärverk. När det är på plats placeras akustikplattor och eventuella ljuskällor på bärverket och bildar tillsammans själva undertaket.

Akustikplattorna är det som absorberar ljudet och framställs i bland annat gips, aluminium, träull och glasfiber. Med akustiktak minskar man efterklangstiden, den tid som ljud stannar kvar i ett rum och skapar på så sätt en behaglig arbetsmiljö.

Kontakta oss på 08-87 33 00 eller 031-87 48 33 för Göteborg.

Oljud är en av de vanligaste orsakerna till att man känner sig trött och får huvudvärk. Det stör koncentrationen och leder ofta till stress. Genom att installera akustikplattor absorberas en stor del av ljudet. Ljudabsorption är fördelaktigt i musiklokaler, restauranger, skolor och kontor. Men kan även användas i allt från sjukhuslokaler, industrilokaler, heliga rum och ditt privata hem.

Många tillverkare lägger stort fokus på färg och form för att akustiktaket ska kunna integreras med inredning och stil. Därför går det att anpassa färg, ytstruktur och form utifrån egna behov.

Vi har ett brett utbud av akustikplattor från välrenommerade företag där vi ställer höga krav på bland annat brandsäkerhet, hygien och ljudabsorption. Ecophon, Träullit, Akustikmiljö och Rockfon är några av våra leverantörer. Du kan läsa mer om dem samt våra övriga leverantörer här.

Köp akustikplattor i en av våra fysiska butiker i Stockholm eller Göteborg eller beställ direkt via vår webbshop Underbaratak.se

Våra produkter går att hämta upp i butik men vi erbjuder även utkörning.

Maila oss eller Skicka meddelande

Kontaktformulär: